Despre noi

Oferim soluții complete pentru organizarea nunții perfecte. Suntem specializați în crearea unui eveniment unic și memorabil, îmbinând stilul, gusturile și visurile, într-un singur pachet personalizat.

De ce să ne alegi?

Iată câteva din beneficiile oferite:

- Locație amplasată în Pitești
- 2 saloane de evenimente moderne și spațioase
- Bucătărie proprie permanentă și preparate care încânta simțurile
- Spațiul în exclusivitate ție și invitaților tăi
- Grădina generoasă pentru cununii în aer liber, zona de lounge și socializare

Oferim soluții

Happy Mariage este la un pas de evenimentul tău special! Mai exact, pe Stradă Constantin Dobrogeanu Gherea 1.

Și, cel mai important, suntem aici pentru ține. Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire de luni până vineri între orele 10:00 – 18:30 și, în afară orelor de program, cu programare în prealabil.

Vizionările se fac exclusiv în baza programării telefonice (+40 732 222 220) sau prin e-mail.

Salonul poate fi decorat în funcție de tema evenimentului, cu ajutorul florilor, lumini și decorațiuni personalizate. Personalul salonului poate oferi servicii de planificare, organizare și coordonare pentru eveniment, asigurând că totul decurge perfect. 

În plus, salonul oferă și servicii de catering și poate găzdui și evenimente mai mici, în săli de conferință sau săli pentru întâlniri de afaceri. Tariful pentru închirierea salonului poate varia în funcție de durata evenimentului și de serviciile incluse, astfel este important să se discute cu personalul salonului pentru a obține detaliile necesare.

Dacă doriți să organizați un eveniment de calitate, cu un serviciu profesionist și într-un spațiu elegant, atunci salonul evenimentelor Happy Mariage este o alegere excelență. Contactați-ne acum pentru a rezervă o vizită și a discuta despre opțiunile disponibile pentru evenimentul dumneavoastră.

Scroll to Top