De ce sa ne alegi?

Iata cateva din beneficiile oferite:

  1. Locatie amplasata in Pitesti
  2. 2 saloane de evenimente moderne si spatioase
  3. Bucatarie proprie permanenta si preparate care incanta simturile
  4. Spatiul in exclusivitate tie si invitatilor tai
  5. Gradina generoasa pentru cununii in aer liber, zona de lounge si socializare
Happy Mariage
Happy Mariage este la un pas de evenimentul tău special! Mai exact, pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr1. Și, cel mai important, suntem aici pentru tine. Contactează-sne pentru a stabili o întâlnire de luni până vineri între orele 10:00 – 18:30 și, în afara orelor de program, cu programare în prealabil.
Happy Mariage
Happy Mariage este la un pas de evenimentul tău special! Mai exact, pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr1. Și, cel mai important, suntem aici pentru tine. Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire de luni până vineri între orele 10:00 – 18:30 și, în afara orelor de program, cu programare în prealabil.
Servicii

Vizionările se fac exclusiv în baza programării telefonice (tel: +40 732 222 220 ) sau prin e-mail.

Salonul ofera o capacitate de pana la 300 de persoane si este dotat cu toate facilitatile necesare pentru a gazdui evenimente de orice fel. Acestea includ o scena pentru muzicieni sau band-uri, un sistem de sunet si lumini, mese si scaune pentru invitati, precum si o bucatarie complet echipata pentru pregatirea mesei.

Salonul poate fi decorat in functie de tema evenimentului, cu ajutorul florilor, lumini si decoratiuni personalizate. Personalul salonului poate oferi servicii de planificare, organizare si coordonare pentru eveniment, asigurand ca totul decurge perfect. Ei pot ajuta la alegerea meniului, a muzicii, a decoratiunilor si a altor detalii necesare pentru a face evenimentul memorabil.

 

Happy Mariage

Daca doriti sa organizati un eveniment de calitate, cu un serviciu profesionist si intr-un spatiu elegant, atunci salonul evenimentelor Happy Mariage este o alegere excelenta. Contactati-ne acum pentru a rezerva o vizita si a discuta despre optiunile disponibile pentru evenimentul dumneavoastra.

Happy Mariage

In plus, salonul ofera si servicii de catering si poate gazdui si evenimente mai mici, in sali de conferinta sau sali pentru intalniri de afaceri. Tariful pentru inchirierea salonului poate varia in functie de durata evenimentului si de serviciile incluse, astfel este important sa se discute cu personalul salonului pentru a obtine detaliile necesare.

Galerie
Contact
Scroll to Top